Nieuws

GKN BV bestaat 25 jaar!

Dit jaar bestaat GKN 25 jaar, een bijzondere mijlpaal. GKN begon als een coöperatie voor en door geitenhouders. De reden voor oprichting van deze coöperatie was om de beste genetica uit te kunnen wisselen met de hoogste gezondheidsstatus. Dat gedachtegoed staat nog steeds bovenaan in onze kernwaarden. En daarnaast is, ondanks dat GKN al ruim 7 jaar geen coöperatie meer is, de betrokkenheid van onze klanten en leveranciers enorm.

En dat kunnen we enorm waarderen, want samen hebben we deze mijlpaal bereikt. Dit in een melkgeitensector die in de laatste 25 jaar veel uitdagingen heeft doorstaan.

Ook de komende jaren staan ons veel uitdagingen te wachten als melkgeitenhouderij. Ons doel is een oplossing te vinden voor de uitdagingen die u op uw bedrijf tegen komt. Denk hierbij aan de bokkenproblematiek, het wel of niet onthoornen en de algemene productie/rentabiliteit van uw bedrijf.

We werken er dagelijks aan om hier middels genetica oplossingen voor te vinden.

Dit willen we samen met u oppakken, zodat we samen groeien naar een toekomstbestendige en hoogwaardige melkgeitenhouderij.

 

Ter ere van ons 25 jaar bestaan hebben we een leuke actie!

actie 25 jaar bestaan

Nieuwe lichting 2023

Elk jaar wordt met de grootste zorg de nieuwe lichting jonge bokken uitgekozen. Na meerdere strenge keuringen komen deze in juli/augustus in productie. De nieuwste generatie wordt jaarlijks uitgebreid gepresenteerd via onze socials. Houdt onze facebook- en instagrampagina dus goed in de gaten!

KI cursus

Jaarlijks organiseren we meerdere DHZ KI-cursussen in samenwerking met Rinie Emons. Informeer bij uw specialist over toekomstige cursussen.

Want to know more?

Contact us by mail, telephone or Whatsapp!